Registered license not recognized after reinstalling network adapters

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Registered license not recognized after reinstalling network adapters

randress
This post was updated on .
Today on starting FEATool the splash screen appeared.


I took the "Accept" path but was halted later when I attempted to execute a command that required a license...hmmm

I restarted FEATool a second time and selected "License", entered my registration token and got:



Have I been a bad boy?

:-)
-Randal

PS  I had to reinstall my network adapter drivers.  Could this have done me in?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Registered license not recognized after reinstalling network adapters

Precise Simulation
Administrator
Registration tokens are used to generate a license file for a specific user and system, and will only work one time each.

The following issues can interfere with validation of an existing license:

- Changing system configuration
- Changing user name/path
- Moving/deleting/renaming user directory
- Moving/deleting/renaming app directory with "license.dat" file (shown as "User Path" when selecting "System Info..." from the "Help" menu in the FEATool GUI)
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Registered license not recognized after reinstalling network adapters

randress
Precise Simulation wrote
Registration tokens are used to generate a license file for a specific user and system, and will only work one time each.

The following issues can interfere with validation of an existing license:

- Changing system configuration
- Changing user name/path
- Moving/deleting/renaming user directory
- Moving/deleting/renaming app directory with "license.dat" file (shown as "User Path" when selecting "System Info..." from the "Help" menu in the FEATool GUI)
Thanks for the reply.

I am still not sure what could be the problem.

License file seems to be located as expected at "User Path":



System Info:

           App Id: FEATool Multiphysics
      App Version: 1.12.3 Build 20.06.157
      App License: 09A0B9MAD187QD8UW1612
         App Path: C:\Users\Randal\AppData\Roaming\MathWorks\MATLAB Add-Ons\Apps\FEAToolMultiphysics
        User Path: C:\Users\Randal\Documents\MATLAB\.featool
          Runtime: MATLAB 9.8.0.1359463 (R2020a) Update 1
           System: PCWIN64-L
               OS: Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
               Id: 78E400C3F659
              Cpu: Intel(R) Core(TM) i5 CPU       M 450  @ 2.40GHz
     Geom Engine2: built-in
     Geom Engine3: geomtool
     Geom Binary3: C:\Users\Randal\AppData\Roaming\MathWorks\MATLAB Add-Ons\Apps\FEAToolMultiphysics\bin\geomtool.exe
    Geom Version3: 1.0.0
      Gmsh Binary: C:\Users\Randal\Documents\MATLAB\.featool\gmsh.exe
     Gmsh Version: 4.3.0
  Triangle Binary: C:\Users\Randal\Documents\MATLAB\.featool\triangle.exe
   FEniCS Version: Not found
         OpenFOAM: Not found
       SU2 Binary: C:\Users\Randal\AppData\Roaming\MathWorks\MATLAB Add-Ons\Apps\FEAToolMultiphysics\lib\su2\SU2_CFD.exe
      SU2 Version: Unknown



Is reinstalling network drivers considered "Changing system configuration"?

Kind regards,
-Randal
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Registered license not recognized after reinstalling network adapters

Precise Simulation
Administrator
randress wrote
Is reinstalling network drivers considered "Changing system configuration"?
Yes it is, hence I sent you a private message with a new registration token. Please check your email to see that you received it.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Registered license not recognized after reinstalling network adapters

randress
Precise Simulation wrote
randress wrote
Is reinstalling network drivers considered "Changing system configuration"?
Yes it is, hence I sent you a private message with a new registration token. Please check your email to see that you received it.
I have been checking my email but nothing yet.  

By the way,  even though I had checked the "Alert me by email ..." box, I did not receive an email when you posted your original response nor when I posted mine.

How can we verify the email address?

-randal
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Registered license not recognized after reinstalling network adapters

randress
This post was updated on .
I have just changed my email address in my forum account information in case there is a problem with the other one...

Could you please resend the license information?

Thanks,
Randal
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Registered license not recognized after reinstalling network adapters

randress
Thanks for you patience and persistence. Problem was due to my email. Corrected now. All registered and running again :-)
Kind regards,
Randal